iTems#1

Download het eerste nummer van iTems, of doorblader online

Met enige trots stellen wij iTems voor, het gloednieuwe magazine van deAuteurs.

Wij houden u graag op de hoogte van het reilen en zeilen van uw vennootschap en hebben ons tot doel gesteld om drie themanummers per jaar uit te brengen: een literair, een audiovisueel en een theaternummer.

De eerste literaire editie staat in het teken van de Jonge Helden op de Boekenbeurs; een project dat deAuteurs met overtuiging steunt omdat ze gelooft in de kracht van nieuw, jong talent.
Een aantal Jonge Helden krijgt in iTems het woord. Daarnaast gaan we ook in op enkele belangrijke evoluties in de literaire sector.

Zoals u wellicht weet, beweegt er een en ander in het dossier leenrecht. U krijgt van ons een helder overzicht en kunt lezen welke eisen deAuteurs stelt in dit dossier.

Begin december ontvangen de literaire auteurs een eerste voorschot op de kopie- en leenrechten. deAuteurs blijft ondertussen verder onderhandelen in het Auteurscollege opdat haar leden krijgen wat hen toekomt.

Aarzel niet om ons te berichten over thema’s waarvan u vindt dat ze bijzondere aandacht verdienen. iTems moet een afspiegeling zijn van wat leeft bij deAuteurs en haar leden, auteurs zoals u.

Download het eerste nummer van iTems, of doorblader online

Print Friendly, PDF & Email