XODOX Documentaire labs

XODOX: disrupt my doc!

Op 1 mei nodigen iDROPS en XO labs UK in het kader van DOCVILLE alle documentaireproducenten, regisseurs, game ontwikkelaars, game designers en interactievelingen met een dox interesse uit op de ‘DOC JAM’ Creative LAB om te ontdekken hoe transmediale projecten ontwikkeld worden, hoe je sociale netwerken en games integreert en een publiek werft in het overbevolkte medialandschap van vandaag.

Op het einde van de dag worden de nieuwe multimediale concepten gepitched.

Inschrijven kan per email naar [email protected]voor 11 april.

Prijs: 75 euro / 35 euro (exl BTW)

WEBDOX conferentie

Deelnemers voor het XODOX CREATIVE LAB kunnen gratis deelnemen aan de internationale WEBDOX conferentie op 30 april, waar succesvolle interactieve documentaireprojecten uit binnen- en buitenland worden voorgesteld en toegelicht. Deze conferentie wordt georganiseerd door MEDIA Desk Vlaanderen, VRT, VAF en DOCVILLE, in samenwerking met iDROPS, EDN en Museum M. Meer informatie op http://www.docville.be.

XODOX Development HotHouse

Van 30 mei tot 1 juni kunnen documentaireproducenten met een interactief project in ontwikkeling die gebruik willen maken van multiplatformen deelnemen aan een 3-daags multiplatform Development Lab, een samenwerking tussen iDROPS en XO Labs UK.

Inschrijven kan per mail naar [email protected]voor 30 april. Er is plaats voor 8 teams van 3 tot 5 personen. Prijs: 250 euro (exl BTW).