Podcasts zijn hot. Ze zijn overal. Nu ook live op het DS Podcastfestival in Kursaal Oostende op 1 & 2 april 2022. Een tweedaags feest voor het oor met het beste dat podcast te bieden heeft.

Word geïnspireerd, leer bij, ontdek nieuwe podcasts en ga erover in gesprek met andere podcastliefhebbers. Een unieke ervaring, want samen hoor je meer.
Naar de line-up >

Uitgelicht -> Panel: Het gaat goed met de Vlaamse podcast!

Wat de voorbije twintig jaar al eens werd gezegd over de Vlaamse film, lijkt stilaan ook op te gaan voor de Vlaamse podcast: het gaat goed! Maar als we ervan uitgaan dat we nog maar aan het begin van het podcasttijdperk staan, dan kan of moet het er uiteindelijk nóg beter mee gaan, toch?

Hoe? Dat vraagt moderator Ben Van Alboom in het Grote Vlaamse Podcastdebat aan Benjamin Dalle (Vlaams minister van Media), Hans De Loore (director Ads & Data Brand Studio), Sven Lardon (digitale audiostrategie VRT), Eva Moeraert (programmacoördinator postgraduaat podcasting Arteveldehogeschool), Katharina Smets (podcastmaker), Koen Van Bockstal (directeur-intendant Vlaams Audiovisueel Fonds), Wouter Van Driessche (creatief directeur Uitgesproken) en Koen Verwee (ceo Mediahuis België).

Met de steun van deAuteurs.

Type
Evenementen, Audiovisueel
Datum
14.03.2022