Een auteur, een boek en een publiek! De perfecte blend om dieper in de letteren te duiken.

Die geur van natte kalk, die je kunt proeven op de achterkant van je tong, zal je nog vaak ruiken. Je zult nog zeker negen keer verhuizen. Alles wat je op dit moment bezit, zal je verliezen. Alles wat waardevol lijkt, zal verdwijnen. Sommige dingen zal je gaandeweg uit het oog verliezen, andere zal je heel bewust verpatsen om eten of sigaretten te kopen, nog andere zal je verbranden, weggeven, achterlaten. Je wil roepen maar dat gaat niet omdat er een hand om je keel zit.

Angelo Tijssens is theatermaker bij Ontroerend Goed en coscenarist van o.a. Girl en Close. In zijn roman De randen toont hij ons een kind getekend door angst, een adolescent die zijn driften ontdekt en een man die geen liefde meer durft te vragen. In bezwerend proza laat hij een heden zien dat wordt beheerst door een verleden. Daarmee schreef hij een overweldigend en ijzingwekkend debuut, dat in september verschijnt.

Angelo draagt voor uit eigen werk, tijdens een gesprek met Inès Eshun gaat hij dieper in op zijn debuut en Peter Verhelst vertelt wat De randen zo onvergetelijk maakt.

Type
Nieuws
Datum
19.07.2022