©Dimitri De Keukelaere

Britt Raes

Biografie

Britt Raes wordt elke dag gelukkig van tekenen en animatieprojecten maken, zowel in opdracht als voor zichzelf. Haar debuut animatie kortfilm Catherine reisde in 2017-2018 de wereld rond, en Britt reisde enthousiast mee. Momenteel ontwikkelt ze een animatiereeks over huisdieren (voor volwassenen), en werkt ze ook aan een nieuwe kortfilm en boek (voor kinderen)! Ze houdt van chocolade, Totoro, en rondrijden op haar fiets. Als ze geïncarneerd wordt, hoopt ze terug te komen als een kat met de naam Pluisje.

Logline

Het Levendige Land is een reeks van grappige, soms enge, bizarre, licht filosofische, magische kortverhalen over zeer gewone kinderen die iets ongewoons meemaken

Begeleider

Britt Raes zal ondersteund worden door bestuurslid Gerda Dendooven. Gerda Dendooven schrijft en illustreert jeugd-en kinderboeken en won hiermee al tal van prijzen. In 2017 won ze de Woutertje Pieterse Prijs met haar boek ‘Stella, Ster van de Zee’. Ze mocht ook al de Boekenpauw, Boekenpluim en Zilveren Griffel in ontvangst nemen.

Type
Nieuws
Datum
21.02.2020