deAuteurs is aanwezig met het gekende maar succesvolle format Apéro Poëzie, waar leden van deAuteurs live illustreren bij poëzie van hun collega’s. Op 1, 3, 6, 8 en 10 augustus kan je ons vinden in KAAP/ Vrijstaat O. Illustratoren en deAuteursleden Jan De Kinder, Gerda Dendooven, Kristof Devos, Lise Vanlerberghe en Laure Allain verzorgen de illustraties.

Daarnaast organiseert deAuteurs dit jaar opnieuw de Cross-Overpitch. Een wedstrijd voor verhalen vertellers die de Cross-Over willen maken van één categorie naar een andere. Op donderdag 1 augustus is er in het kader van de Cross-Overpitch een Masterclass ‘Cross-Over’ met sprekers Hans Van Nuffel, Simon(e) Van Saarloos en Ish Ait Hamou. Het gesprek wordt geleid door moderator Michael De Cock en vindt plaats in KAAP/ Vrijstaat O. om 18u. Op vrijdag 2 augustus pitchen de geselecteerde verhalenvertellers hun idee aan de jury om 19u opnieuw in KAAP/ Vrijstaat O.

Daarnaast willen we ook iedereen van deAuteurs aanwezig op Theater aan Zee vriendelijk uitnodigen voor deAuteurslunch op 4 augustus in de Royal North Sea Yacht Club in Oostende. Wil je erbij zijn? Stuur dan snel een mailtje naar sheusequin@deauteurs.be want de plaatsen zijn beperkt.

Al onze activiteiten kan je ook terugvinden op onze waaier hieronder.

Type
Nieuws
Datum
25.06.2019