Dank je wel, beste Helden aan Zee: Lies Van Gasse & Electric Sheep, Frodo De Decker, Dieter Dresselaers, Helen White, Maartje Smits, Reinout Verbeke & Nevenwerking, Maarten van der Graaff & Daniel Labruyere, Maan Leo , Ellen Deckwitz & Tim voor jullie verrassende, unieke, bijwijlen ontroerende performances in Vrijstaat O!

Ellen Deckwitz over Helden aan Zee

“Uiteraard ben je vereerd als je tot de Helden aan Zee behoort, en de gehele dag voelde ik me dan ook een ware heldin. Iedereen was ontzettend hartelijk en we hebben de hele sfeer van het festival kunnen meepakken: gezelligheid, goede gesprekken, creativiteit en vrolijke mensen alom.

Wat me bijzonder trof, was de grote aandacht voor de Helden aan Zee, van een interview ‘s ochtends voor publiek tijdens Hardgekookt onder de bezielde leiding van Carlos Alleene, ‘s middags op de TAZ-radio en ‘s avonds een volle zaal publiek, ondanks het feit dat het de slotavond was en iedereen er al een drukke TAZweek op had zitten.

De betrokkenheid van het publiek was hartverwarmend en ik heb na afloop mooie gesprekken met hen gehad. Kortom: de Helden aan Zee waren niet alleen de artiesten, maar ook alle bezoekers en ik hoop er zeker terug te mogen keren.”

Type
Nieuws, Literatuur, Podiumkunsten, Strip & Illustratie
Datum
17.08.2013