De 35ste editie van het festival vindt plaats van 9 t/m 20 november 2022 met films en talks in de filmzalen en immersieve en interactieve installaties door heel Amsterdam. Voor professionals is er een uitgebreid industry-programma.Ook deAuteurs is aanwezig op IDFA.

We zijn allereerst bijzonder trots dat de documentaire ‘De Dragers’ van deAuteurslid Sarah Vanagt te zien zal zijn in Amsterdam op 17 en 19 november. Meer Info en tickets via deze link. 

Daarnaast organiseren tal van onze partners ontmoetingsmomenten op het festival, zo bijvoorbeeld onze internationale zustervennootschap laScam. Ontdek hun volledige programma hier. Wij noteren alvast de Industry Talk met Nicolas Philibert op 14 november. Op 13 november nodigen zij samen met Unifrance, Région Grand Est, het Frans Instituut NL in samenwerking met L’Œil d’or hun Franse en internationale collega’s, filmmakers en professionals uit op een French Docs drink.

Flanders Image en WIB organiseren op hun beurt een Belgian Docs drink op 15 november in Hard Rock Hotel Amsterdam

deAuteurs verzamelt haar leden en partners op een lunch op 16 november in aanwezigheid van bestuurder Thom Van der Beken, de ideale gelegenheid om te verpozen tussen de festivaldrukte en om bij te praten.

Verder staan zowel Ontroerend Goed met Funeral geprogrammeerd (waarvan de try out nog de algemene vergadering van deAuteurs vooraf ging half juni) en Tom Struyf met Finding Willard. Het project van Tom werd gerealiseerd met steun van deAuteurs.

Ben je op IDFA en wil je graag afspreken? Geef ons een seintje via auteursdienst@deauteurs.be

Meer info over het festival en de volledige programmatie kan je hier nalezen.

Tot op IDFA?

 

Beeld: The Porters – Sarah Vanagt

Type
Nieuws
Datum
10.11.2022