Praktisch:  

Vrijdag 18 maart 2022 vanaf 17u

In DE SINGEL (Desguinlei 25, 2018 Antwerpen)

Inschrijven doe je hier!

Op het programma:  

  • Infosessie ‘Shit, hoe begin ik hieraan?’

In deze infosessie met een focus op de praktijk van een jonge theatermaker kom je meer te weten over mogelijke organisatievormen en welke waarvoor geschikt zijn, leer je over verschillende vergoedingswijzen en ontdek je een kort overzicht van subsidiemogelijkheden aangevuld met handige tips.

  • Expertenkliniek

In de expertenkliniek buigt een panel van 4 experts zich over een aantal concrete casussen. Bijvoorbeeld: ‘Een aantal jonge makers is spontaan een collectief geworden. Hoe ontwikkelen zij zich best verder?’ Het panel reikt mogelijkheden aan en denkt mee na over valkuilen en kansen. Jonge makers kunnen op voorhand casussen aanreiken die ze behandeld willen zien. Op het einde van de sessie is er ruimte voor een korte Q&A.

  • Gesprekstafels

Ga in gesprek met mensen van allerlei organisaties (vb. DeAuteurs, Amplo, Sabam, Literatuur Vlaanderen, de theatermaker …) of verenigingen. Breid je netwerk uit en/of stel gerichte individuele vragen.

  • Speeddate

De avond sluit af met een speeddate voor jonge makers. Misschien leer je wel iemand kennen waarmee je artistiek op dezelfde golflengte zit en komt er een samenwerking van. Of vind je bondgenoten met dezelfde moeilijkheden die je samen kunt aanpakken.

Jonge makers kunnen gratis aan dit evenement deelnemen maar dienen zich op voorhand in te schrijven. Late beslissers kunnen, zolang de voorraad strekt, nog de dag zelf inschrijven. Het is mogelijk om ter plaatse iets te eten of drinken (betalend).  

Type
Nieuws
Datum
14.03.2022