De Industry Day op vrijdag 1 april is een dag voor professionelen en voor al wie reeds een podcast de wereld heeft ingestuurd. Een dag vol masterclasses, panelgesprekken, debatten, ontmoetingen en drinks. Met o.a tips en tricks voor beginners en gevorderden, audiocollectief SCHIK, Spraakwater er het debat in aanwezigheid met de minister en het VAF.
-> CALL TO ACTION We kunnen 10 auteurs gelukkig maken met een ticket voor vrijdag 1 april. Snel reageren is de boodschap.Stuur een mailtje naar barbara@deauteurs.be als je er wil bij zijn.

Ben je zelf audiomaker en heb je een project dat een financieel steuntje kan gebruiken in de ontwikkeling? Dan is de ontwikkelingsbeurs audiowerk van deAuteurs misschien iets voor jou.Meer info vind je hier.

Wie zoekt naar inspiratie: deAuteurslid en bestuurder Raf Njotea lanceerde onlangs de podcast ‘Ouder’. Raf onderzoekt samen met Lander Kennis het in mysterie gehulde migratieverhaal van Francis, de Nigeriaanse vader van Raf. Beluister de podcast hier. Hij gaf er onlangs een masterclass rond bij de Podcast Academy in Nederland. Meer weten?  

Type
Nieuws
Datum
29.03.2022