We organiseren dit jaar drie afleveringen van Wonderwoorden, telkens met een andere centrale dichter. De bundels van de dichter zijn ter plaatse te koop aan de boekenstand.

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 8 t.e.m. 12 jaar.

Wonderwoorden 06/08: Sylvie Marie

Tijdens deze aflevering is Sylvie Marie de centrale dichter. Sylvie is schrijver en schrijfdocent. Ze publiceerde zes dichtbundels en één roman en post af en toe #gramgedichten op Instagram en #anekdotums op Facebook. Ze is redacteur bij het literaire tijdschrift Deus ex Machina en engageert zich als Klimaatdichter.

Wonderwoorden 07/08: Lisette Lombé

Tijdens deze aflevering is Lisette Lombé de centrale dichter. Lisette is dichteres, podiumartieste, beeldend kunstenaar én pedagoge. Begin dit jaar verscheen haar bundel Laaien Laaien Laaien bij PoëzieCentrum. In 2024 en 2025 is ze Dichteres des Vaderlands van België.

Wonderwoorden 08/08: Tom Marien

Tijdens deze aflevering is Tom Marien de centrale dichter. Tom is auteur van verschillende prentenboeken, waaronder Geef wacht! en Het eerste licht en publiceerde poëzie en kortverhalen in onder meer Deus Ex MachinaPoëziekrant en De Titaan. In 2024 verscheen zijn bundel met graphic poems de geur van zwart.

Een programma van Poëziecentrum, deAuteurs en Theater aan Zee.

Meer info over Wonderwaai en het volledige programma vind je hier.

Locatie

Wonderwaai (Tempel op de berg)

Leopoldpark
8400 Oostende
België

Google Maps

Prijs

Gratis

Type
Nieuws
Datum
09.07.2024